Kerstpakket nodig voor jouw medewerkers in Hengelo?

Je wilt graag jouw werknemers verrassen met een kerstpakket van goede kwaliteit, maar weet je al hoe de inhoud eruit gaat zien? Wij snappen dat het kiezen van een geschikt kerstpakket erg lastig kan zijn en daarom helpen we je graag verder. Bedrijven uit het hele land, waaronder in Hengelo, kiezen bij ons voor een kerstpakket. Wat voor wensen je ook hebt, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, ook als je compleet zelf een kerstpakket wilt samenstellen.

In onze webshop vind je een impressie van kant-en-klare kerstpakketten met vele verschillende thema’s. Zo zijn er de thema’s Duurzaam en biologisch, Reizen & eropuit en zelfs aparte pakketten voor mannen en vrouwen. Je kunt de pakketten aanpassen door producten toe te voegen of weg te laten. Zo kun je makkelijker rekening houden met de wensen van jouw werknemers. Voor ons is het belangrijk dat zowel jij als jouw werknemers tevreden zijn, dus we adviseren je graag in het maken van de juiste keuzes!

Aanpassen naar eigen smaak

Het kan zijn dat je iets unieks en totaal eigen voor ogen hebt, of dat de webshop nét niet heeft wat je zoekt. We helpen je dan graag met het realiseren van jouw ideale kerstpakket. Wij hebben showrooms in drie plekken in Nederland, waaronder in Enschede. Als je dus in Hengelo woont of werkt is het niet ver reizen om jouw perfecte kerstpakket samen te stellen! Wil je toch liever digitaal langskomen? Dan regelen we dat voor je. Tijdens een video call nemen we je dan mee door de showroom en laten we je alle producten zien, net zoals we zouden doen bij een fysiek showroombezoek. We adviseren je over de producten die passen bij jouw wensen en geven je de optie om eventuele extra’s toe te voegen. Wat je ook zoekt, je vindt het gegarandeerd in onze showroom!

Zoek je een geschikt kerstpakket in Hengelo?

Zit jouw bedrijf in Hengelo en ben je op zoek naar unieke kerstpakketten om jouw medewerkers mee te verrassen? We helpen je graag om dit te realiseren! Je kunt bestellen in onze webshop, een afspraak maken voor een showroombezoek of ons bellen (085 – 200 66 70) of mailen (info@kranenkerstpakketten.nl). We horen hoe dan ook graag van je!

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie