Budget kerstpakket: goedkoop én verrassend

Ken je de uitspraak: It’s the thought that counts? Het is de gedachte die telt. En dat is precies waar het met kerst om draait. Met een kerstpakket laat je weten dat je veel waardering hebt voor je werknemers en ze dankbaar bent voor hun inzet in het afgelopen jaar. Een goedkoop kerstpakket waar aandacht aan is besteed doet dan niet onder voor een duurdere variant. Wat je budget ook is, bij Kranen vind je een goedkoop kerstpakket met meerwaarde.

 

Goedkope kerstpakketten voor elk budget

Dit jaar een kleiner budget voor een kerstpakket? Goedkoop betekent niet minder leuk, en dat bewijzen we bij Kranen. Omdat we ruim 3.500 producten in onze showrooms hebben staan kunnen we eindeloos variëren. En dit doen we dan ook graag. Zo bedenken we elk jaar op basis van de laatste trends nieuwe thema’s voor goedkope kerstpakketten. Betaalbaar, maar met onwijs leuke geschenken, zowel food als non-food! Denk aan gezellige spellen aangevuld met tapas en fantastische dranken voor een gegarandeerd heerlijke avond, of nuttige geschenken voor sport- en avontuurliefhebbers. Zelf een leuk idee voor een goedkoop thema kerstpakket? Regelen we! Kijk ook eens bij onze luxe geschenkpakketten van verzorgingsmerken Rituals en Janzen, al verkrijgbaar vanaf € 8,30 excl. btw. Alles uit de kast trekken met een goedkoop kerstpakket? Wij weten wel hoe.

Budget kerstpakket: goedkoop en verrassend!

Leuke inspiratie voor een goedkoop kerstpakket

Het kan een hele uitdaging zijn om een kerstpakket samen te stellen dat goedkoop én leuk is. Maar geen zorgen, wij zouden Kranen niet zijn als we geen leuke ideeën voor een goedkoop kerstpakket hadden. We delen inspiratie voor goedkope kerstpakketten op verschillende manieren. Zo maken we elk jaar een Lookbook met daarin onze leukste trends, thema’s en geschenkartikelen. Daarmee doe je alvast inspiratie op en bedenk je hoe je jouw kerstpakket goedkoop vult met bijzondere producten.

Daarnaast publiceren we regelmatig blogs op onze kerstpakket ideeën pagina waarin we je op weg helpen bij het samenstellen van allerlei soorten kerstpakketten. Ideeën en inspiratie genoeg! En kun je daarna nog onze hulp gebruiken bij het samenstellen van een goedkoop kerstpakket? We nodigen je graag uit in een van onze showrooms. In een bezoek van ongeveer 1,5 uur krijg je van ons een rondleiding en persoonlijk advies. We denken namelijk graag met je mee!

PLAN JE SHOWROOMBEZOEK

 

Bepaal het budget tot op de euro nauwkeurig met Cadeau4jou

Vind je het moeilijk om een leuk kerstpakket goedkoop te vullen? Soms kennen we onze werknemers niet zo goed of verschillen ze enorm van elkaar. Je wilt ze natuurlijk wel allemaal blij maken met passende geschenken, maar hoe doe je dat? In dat geval is de Cadeau4Jou giftard een geweldige uitkomst. Je werknemers of relaties ontvangen een bon in luxe geschenkverpakking met daarop een unieke code. Deze code gebruiken ze vervolgens om in te loggen op een webshop die wij voor jou personaliseren. Hier staat een puntenaantal voor ze klaar op basis van jouw gekozen budget. Met de punten kiezen ze zelf uit honderden kerstgeschenken! Van boeken en woonartikelen tot fijne wijnen en dagjes uit. Zo weet je zeker dat iedereen een geschenk ontvangt dat niet achter in de kast eindigt.

MEER OVER CADEAU4JOU

 

Kleiner budget voor je kerstpakket? Goedkoop is ook leuk!

Een kerstpakket goedkoop vullen hoeft echt niet saai te zijn. Bij Kranen Kerstpakketten beschikken we over vele bijzondere geschenken waarmee je zelfs een goedkoop kerstpakket verrassend maakt. Van culinaire producten, heerlijke tapas en fantastische wijnen tot non-food geschenken groot en klein. Samen stellen we het best gewaardeerde goedkope kerstpakket samen waarmee je zelfs met een kleiner budget werknemers in het (winter)zonnetje zet.

Heb je een vraag of kun je hulp gebruiken bij een goedkoop kerstpakket samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT OP MET ONZE KERSTPAKKET EXPERTS

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie