Kerstpakket nodig voor jouw medewerkers in Enschede?

Elk jaar weer wil je graag het mooiste kerstpakket vinden om jouw werknemers te bedanken. Als je het lastig vindt om iets nieuws te verzinnen, dan helpen wij je graag verder. Wij leveren diverse en unieke kerstpakketten aan bedrijven in Enschede en de rest van het land. Welke wensen je ook hebt, wij hebben zeker iets in ons assortiment dat jouw medewerkers fantastisch zullen vinden. Ook helpen wij je graag bij het uitzoeken of zelf samenstellen van de kerstpakketten.

Onze webshop geeft je een impressie van kant-en-klare kerstpakketten met vele verschillende thema’s. Een aantal voorbeelden van deze thema’s zijn Koken & tafelen, Winters, en Duurzaam en biologisch. Alle pakketten zijn voorzien van hoge kwaliteit food en non-food producten en je hebt ook de optie om deze pakketten aan te passen door iets weg te laten of juist iets toe te voegen. We willen namelijk graag dat jouw werknemers het kerstpakket krijgen dat jij voor ogen hebt.

Aanpassen naar eigen smaak

Wil je meerdere producten van een kant-en-klaar kerstpakket aanpassen, of heeft de webshop toch niet helemaal wat je zoekt? Kom dan langs in één van onze showrooms! Je kunt op drie plekken in Nederland zelf een kerstpakket samenstellen, waaronder in Enschede. In onze showroom laten we je dan al onze producten zien (ook producten die niet in de webshop staan) en helpen we je op weg om het beste kerstpakket voor jouw medewerkers samen te stellen. Wil je liever videobellen? Dat kan ook! We nemen je dan digitaal mee door de showroom en laten je zo alle opties zien en adviseren je in het kiezen van de juiste non-food en food producten. Wat je ook zoekt, je vindt het gegarandeerd in onze showroom!

Zoek je een geschikt kerstpakket in Enschede?

Heb je een bedrijf in Enschede en ben je op zoek naar kerstpakketten voor jouw medewerkers? We helpen je graag verder! Je kunt bestellen in onze webshop, een afspraak maken voor een showroombezoek of ons bellen (085 – 200 66 70) of mailen (info@kranenkerstpakketten.nl). We horen hoe dan ook graag van je!

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie