Kerstpakket nodig voor jouw medewerkers in Doetinchem?

Een kerstpakket is een teken van waardering, dus als je jouw werknemers wilt laten weten dat je ze waardeert, is het belangrijk dat je het juiste kerstpakket kiest. Dit kan soms een hele opgave zijn, want hoe zorg je ervoor dat iedereen tevreden is? Wij helpen bedrijven uit het hele land, waaronder in Doetinchem, met het kiezen van het juiste kerstpakket voor hun werknemers. We gaan graag met je in gesprek over wat jouw wensen zijn voor het ideale kerstpakket!

Je kunt een kijkje nemen in onze webshop voor een impressie van kant-en-klare kerstpakketten. Deze kerstpakketten hebben vele verschillende thema’s, zoals het thema Duurzaam en biologisch, Reizen & eropuit en zelfs aparte de thema’s voor mannen en vrouwen. Zijn deze pakketten bijna perfect maar wil je graag iets toevoegen of weglaten? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. We helpen je graag met het aanpassen van kerstpakketten om ervoor te zorgen dat het beter aansluit bij jouw wensen. Je hebt bij ons keuze uit duizenden food en non-food producten om jouw kerstpakket mee aan te vullen.

Aanpassen naar eigen smaak

Wil je veel dingen aanpassen of heeft de webshop toch niet helemaal wat je zoekt? Je kunt ook eenvoudig zelf een kerstpakket samenstellen in één van onze showrooms. Wij hebben drie showrooms die vanuit Doetinchem makkelijk te bereiken zijn, zodat jij ook makkelijk een kerstpakket samen kunt stellen. In onze showroom gaan we met je om tafel om jouw wensen te bespreken. Vervolgens nemen we je mee door de showroom om je alle producten te laten zien. We adviseren je in welke producten passen bij jouw wensen en helpen je zo met je keuze. Als je alle producten hebt uitgezocht kunnen we je ook helpen met de logistiek. Er is veel mogelijk!

Wil je liever digitaal langskomen? Dat kan! Door middel van een video call kunnen wij je ook adviseren en meenemen door de showroom. Zo kun je op afstand zelf een kerstpakket samenstellen voor jouw werknemers.

Zoek je een geschikt kerstpakket in Doetinchem?

Heb je een bedrijf in Doetinchem en ben je op zoek naar unieke kerstpakketten waar jouw werknemers blij van zullen worden? We adviseren en helpen je graag! Je kunt bestellen in onze webshop, een afspraak maken voor een showroombezoek of ons bellen (085 – 200 66 70) of mailen (info@kranenkerstpakketten.nl). We horen hoe dan ook graag van je!

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie