Kerstpakket cadeaubon, een passend geschenk voor iedereen

Een kerstpakket uitzoeken waar al je medewerkers blij mee zijn is geen gemakkelijke opgave. Gelukkig hebben we daar de perfecte oplossing voor, namelijk de kerstpakket cadeaubon. En niet zomaar één, maar met een gepersonaliseerde webshop met ruim duizend geschenken; van belevenissen en tijdschriftabonnementen tot duurzame woondecoratie en prachtige wijnen. Deze webshop kunnen we geheel in de gewenste stijl inrichten. Je bedrijfslogo of een gezellige videoboodschap met kerstgroet toevoegen? Jij kiest het budget, wij regelen de rest.

 

Hoe werkt de kerstpakket cadeaubon?

Met de kerstpakket cadeaubon geef je de ontvangers een Cadeau4jou giftcard in een luxe geschenkverpakking. Deze giftcard kunnen we volledig personaliseren, bijvoorbeeld met een mooie kerstgroet uit naam van de directie. En of je nu een kleine of grote bestedingsruimte hebt, je bepaalt zelf het budget tot op de euro nauwkeurig. Het budget van de waardebon zetten wij vervolgens om in punten waarmee de ontvanger zelf een leuk kerstgeschenk uitzoekt, of meerdere. Alle geschenken hebben een x-aantal punten. Willen ze de punten verdelen over meerdere kerstgeschenken (bijvoorbeeld om iets leuks uit te zoeken voor een gezinslid, of een deel te doneren aan een goed doel), dan kan dat gewoon. Alleen maar voordelen dus met de kerstpakket cadeaubon!

Kerstpakket cadeaubon direct bestellen? Neem contact met ons op.

 

Een gepersonaliseerde webshop bij je kerstpakket cadeaubon

Dat lees je goed, je krijgt een volledig gepersonaliseerde webshop bij de kerstpakket cadeaubon! Zo maken we de kleuren, elementen en afbeeldingen geheel in stijl van je organisatie, en met het thema dat jij voor ogen hebt. Je kunt ze zelfs verrassen met een videoboodschap waarin je ze bedankt voor hun inzet. Wedden dat ze zo’n gebaar op prijs stellen? Met de kerstpakket giftcard krijgen ze toegang tot de gepersonaliseerde Cadeau4jou webshop, en zoeken ze in alle rust hun favoriete kerstgeschenk(en) uit. Het puntensaldo (op basis van het gekozen budget) verschijnt boven in beeld en is volledig vrij te besteden in het enorm diverse assortiment. De kerstpakket cadeaubon collectie bestaat hoofdzakelijk uit A-merken, zoals Rituals, Philips, Fairtrade en Nomad. Met kwaliteit cadeaus overtref je alle verwachtingen en voorkom je onnodige retourstromen door defecten.

Kerstpakket cadeaubon, met gepersonaliseerde met ruim duizend geschenken. Vraag nu vrijblijvend een demo webshop aan!

 

Snelle levering, wie houdt er niet van?

Als je weet dat een leuk kerstgeschenk jouw kant op komt dan wil je natuurlijk niet te lang hoeven wachten. De kerstpakket cadeaubon geschenken worden snel (en kosteloos!) geleverd dankzij het geautomatiseerde proces. Bestellingen voor 22.00 uur worden diezelfde avond nog ingepakt en, voorzien van Track & trace, meegegeven aan PostNL. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan staat het Cadeau4jou team paraat om dit zo snel mogelijk op te lossen. Maar doorgaans hebben je medewerkers of relaties binnen 24 uur hun zelfuitgezochte kerstcadeaus in huis.

 

De waardebon waarmee ze zelf hun favoriete kerstgeschenk kiezen

De plank misslaan is verleden tijd met de kerstpakket cadeaubon, er is echt voor elk wat wils. Lezen ze graag? Met meer dan 200 boeken zit er ongetwijfeld iets voor ze bij. Gaan ze er graag op uit? Dan zien ze vast een dagje sauna, driegangendiner of kanotocht door het prachtige Giethoorn wel zitten. En anders zijn er nog de culinaire kerstgeschenken, spellen, sieraden, stijlvolle accessoires, huishoudelijke apparaten en nog veel meer om uit te kiezen. Succes gegarandeerd, je medewerkers of relaties kiezen zelf hun kerstcadeaus waar ze écht blij van worden. Weet je wat? Oordeel zelf! We hebben een demo webshop ingericht zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

BEKIJK DE DEMO WEBSHOP

Of vraag vrijblijvend een demo webshop voor jou op maat aan.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie