Advies op maat? Bel gerust naar
Menu

Kerstpakket cadeaubon

De kerstpakket cadeaubon is leuk om te geven én te ontvangen!

Een kerstpakket uitzoeken waar al uw medewerkers blij mee zijn is geen gemakkelijke opgave. Daarom hebben we bij Kranen Kerstpakketten de kerstpakket cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te ontvangen. U kiest zelf het budget van de kerstpakket bon. Medewerkers kunnen dan zelf hun eigen cadeau(s) kiezen. Hierbij hebben ze de keuze uit geschenken, belevenissen, tijdschriften en goede doelen. Het assortiment voor de kerstpakketten bon bevat voor ieder wat wils!

Contact opnemen

Cadeau4jou cadeaubon, de kerstpakket bon

Met de kerstpakketten bon geeft u een volledig gepersonaliseerde voucher verpakt in een luxe geschenkverpakking met bijvoorbeeld een kerstwens uit naam van de directie of het management. Het budget van de kerstpakket bon wordt omgezet in punten. Alle cadeaus hebben een aantal punten zodat de ontvangers 1 of meerdere cadeaus kunnen uitzoeken. Het kiezen op basis van punten heeft dus vele voordelen.

De ontvanger kan meerdere cadeaus kiezen. (bijvoorbeeld voor elk gezinslid)
De ontvanger kan bijvoorbeeld een geschenk en een tijdschrift bon kiezen.
De ontvanger kan het bedrag (of een gedeelte hier van) doneren aan een goed doel.

Succes verzekerd dus met de cadeau4jou kerstpakket cadeaubon. Want de ontvanger heeft de volledige vrijheid om zelf leuke cadeaus uit te zoeken die hij of zij graag zou wensen. Ga hier naar Cadeau4jou.

Inloggen op gepersonaliseerde webshop

Met de kerstpakket bon kan men inloggen op een voor u gepersonaliseerde webshop. Dit maakt het allemaal net even wat persoonlijker. Als ze naar de vermelde site gaan op de kaart, komen ze op de welkomstpagina terecht. Deze is ook weer ingericht in uw stijl en met bijvoorbeeld uw video boodschap of welkomsttekst. Hiermee hebben uw medewerkers ook daadwerkelijk het gevoel in een eigen webshop terecht te komen. Vervolgens kunnen ze met de kerstpakket kadobon “afrekenen”.

Assortiment kerstpakket cadeaubon

Het assortiment is zeer uitgebreid. En bestaat uit: Geschenken, Belevenissen, 250 tijdschrift abonnementen en de mogelijkheid om naar diverse goede doelen te doneren. Ook is het mogelijk om uw ‘’eigen’’ goede doel toe te voegen. Er zit altijd wel wat voor een ieder bij. Mannen, vrouwen, jong en oud, verschillende gezinssamenstellingen, verscheidenheid aan interesses en voorkeuren met de kerstpakket kadobon.

Keuze uit diverse kerstpakketten bonnen

In het assortiment hebben we, voor de persoonlijke cadeaus, ook veel cadeaubonnen. Zoals de parfum cadeaubon, mannengeuren cadeaubon, boekenbon, bon4tijdschriften, hotelbon, smikkelen en smullen bon of schoonheid bon. Met een kerstpakket cadeaubon is het mogelijk om uit verschillende assortimenten artikelen te verkrijgen. Zo kan ieder personeelslid zijn of haar gewenste kerstpakket bestellen.

Geschenken

Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit A-merken. A-merken zijn belangrijk omdat medewerkers de cadeaus pas fysiek in handen krijgen na bestelling. A-merken zijn kwaliteit cadeaus die de verwachting van de medewerker zullen overtreffen. A-merken dragen bij aan een goed gevoel over de kerstattentie en voorkomen onnodige retourstromen veroorzaakt door breuk of een defect product. Een paar voorbeelden van deze A-merken zijn, Rituals kerstpakket, Phillips, Fairtrade en Nomad. Deze merken zijn ook met de kerstpakketten bonnen te verkrijgen.

Snelle levering

Het logistieke proces van bestelling tot aflevering is in hoge mate geautomatiseerd zodat de levering altijd snel en goed verloopt. Mocht zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan staan onze medewerkers u graag te woord om het zo goed en snel mogelijk voor u op te lossen.

Orders van de website worden meerdere malen per dag verwerkt en automatisch, door het systeem, met een volledig geautomatiseerde koppeling, direct in het systeem van het magazijn ingeschoten. Zo bent u gegarandeerd van een snelle levering

De producten worden verpakt in een FSC verzenddoos, voorzien van verzend-etiket met “track and trace” barcode. Alle pakketten worden op rolcontainers geplaatst en voorgemeld bij PostNL. Bestelling geplaatst voor 22:00 uur ’s avonds worden diezelfde dag nog verzonden/meegegeven aan PostNL en doorgaans de volgende dag afgeleverd.

Alle pakketten worden doorgaans binnen 24 uur afgeleverd bij de medewerker thuis. Binnen 3 weken na aflevering krijgt de medewerker een e-mail met de vraag of de cadeaus goed zijn afgeleverd inclusief informatie over de garantie van de cadeaus.

Wij beheren onze eigen voorraden binnen een geavanceerd voorraadsysteem met o.a. inzicht in: – Fysieke voorraad (voorraad in het magazijn / “voorraad op het schap”). – Virtuele voorraad (fysieke voorraad minus de nog niet verwerkte orders). – Hoeveelheid ingekocht (Inkopen die binnen 3 werkdagen geleverd worden). – Uitloop aantal: Bij elk product is een “uitloop” aantal vastgelegd. Op het moment dat het “uitloop” aantal wordt bereikt geeft het systeem een melding dat het betreffende product besteld dient te worden. Het “uitloop” aantal betekent dat nog twee weken fysieke voorraad in het magazijn ligt terwijl de levertijd van onze leveranciers 3 werkdagen betreft. Op deze wijze wordt voorkomen dat producten uit voorraad geraken. Omdat we veelal 100% retourrecht hebben zullen we altijd meer dan voldoende bestellen.

Helpdesk

De helpdesk van Cadeau4Jou, voor kerstpakketten bonnen, bestaat uit eigen mensen. Dit betekent dat de helpdesk volledig toegewijd is en van alle procedures op de hoogte is. Ze hebben tevens alle kennis aangaande Cadeau4Jou zodat ze de medewerkers snel en goed kunnen helpen met het inleveren van hun kerstpakket bonnen.

Doordat de verzending van de cadeaus vanuit één centraal magazijn geschiedt, heeft de helpdesk alle informatie en statussen aangaande de bestelling direct inzichtelijk en kan zeer snel antwoord geven op vragen, opmerkingen en garantie afhandelingen. Responstijd is altijd binnen één werkdag.

Cadeau4Jou, een bon voor kerstpakketten, heeft A-merk cadeaus in het assortiment. De cadeaus kenmerken zich door hoge kwaliteit én duurzaamheid. Mocht onverhoopt een product defect gaan dan is de garantieafhandeling zeer goed te noemen. Indien een artikel defect gaat, kan de medewerker het artikel gratis terugsturen naar een antwoordnummer waarna een nieuw artikel wordt toegestuurd.

Maatschappelijk verantwoord

We werken samen met een sociale werkplaats om de giftboxen te vervaardigen. Hier worden mensen te werk gesteld met een arbeidsbeperking en afstand tot de arbeidsmarkt. Met uw kadobon voor een kerstpakket kunt u ook uit een mvo kerstpakket uitzoeken.

Het zeer uitgebreide keuze assortiment bestaat alleen uit A-merken. Kwaliteit cadeaus die een lange levensduur hebben. Het gebruik van A-merken voorkomt retourzendingen van defecte artikelen en voorkomt dat artikelen snel vervangen dienen te worden. Dit spaart het milieu en draagt bij aan de tevredenheid van medewerkers over de cadeaus. Met een bon voor een kerstpakket, hebben uw medewerkers de mogelijkheid om de keuze te maken tussen al onze A-merken.

De verpakkingen zijn allemaal FSC gecertificeerd. Het cadeaupasje betreft een ECO-pas:

– Gemaakt van gerecycled materiaal.

– Het pasje is composteerbaar.

Gerecycled verpakkingsmateriaal Om breuk te voorkomen wordt als vulmateriaal shredded karton gebruikt. Overgebleven en kapotte dozen van ontvangen goederen gaan door de shredder en worden gebruikt als vulmateriaal.

CO2 neutrale levering

Wij werken samen met PostNL voor de verzending van pakketten. PostNL heeft meerdere initiatieven ontwikkeld onder de noemer ‘Planet Me’ ter bescherming van het klimaat. ‘Planet Me’ vormt de lange weg naar een, uiteindelijk, CO2 neutrale bedrijfsvoering. Wij nemen deel aan groene post. Met groene post compenseren wij de CO2-uitstoot van haar poststroom. PostNL verdubbelt de bijdrage en investeert dit bedrag in duurzame energie.

De voordelen van kerstpakket bonnen

Hierboven heeft u al kunnen lezen over onze vele mogelijkheden met betrekking tot ons assortiment die uw personeelsleden kunnen bestelen met een unieke kerstpakket bon. Met een kerstpakketten bon heeft voordelen zowel voor de HR afdeling of de directie die normaliter de kerstpakketten uitzoekt als voor de personeelsleden die een kerstpakket kadobon ontvangt zijn er voordelen. Voor de HR afdeling of de directie is er niet veel denktijd nodig om uit te zoeken wat nou het beste kerstpakket zou zijn voor de organisatie. U hoeft geen rekening te houden met de vele verschillende types die in organisatie aanwezig zijn. Door het geven van een kerstpakket cadeaubon, heeft u als uitzoeker de rust dat ieder personeelslid iets krijgt waar hij/zij graag zou willen. Door het ruime assortiment, is het haast niet mogelijk dat er voor uw personeelsleden geen geschikte producten te vinden zijn. Een kerstpakketten bon is de oplossing om tijd te besparen en iedereen een geschikt kerstpakket te geven.

Heeft u vragen over de kadobonnen voor een kerstpakket? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen in het bovenstaande contactformulier.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen