Kaas kerstpakketten

Ook leuk om te geven en krijgen is een kaas kerstpakket. Een pakket met daarin een lekker kaas van eigen bodem. Want bijna iedere Nederlander eet graag kaas. We kennen dan ook veel verschillende soorten kaas. Jong, jong belegen, belegen. extra belegen of oud. Wilt u juist net even een ander kerstpakket met kaas geven dan hebben we ook buitenlandse kazen. Groot of klein kerstpakket, bij Kranen Kerstpakketten is echt alles mogelijk.

Kaas als basis in uw kerstpakket

Kaas is natuurlijk de basis van deze pakketten. Maar daarnaast kunt u de pakketten aanvullen met de lekkerste producten. Zoals lekkere noten, mosterd, olijven, brood of een lekkere stroop. Doe er voor vrouwen een lekkere witte wijn bij en voor mannen een biertje. Zo hebt u al een heerlijk pakket voor weinig geld. Heeft u een wat groter budget dan kunt u het kaaspakket natuurlijk uitbreiden.

Kaas pakket uitbreiden met non food artikelen

Uw kaas pakket kunt u uitbreiden met verschillende non-food artikelen. Zo hebben we in ons ruime assortiment verschillende kaas planken en kaas messen. Zo geeft u niet alleen een lekker food pakket, maar ook nog een blijvend cadeau. Ook altijd leuk in een kerstpakket is de kaasfondue. Hiermee kan de ontvanger in de winter heerlijk lang tafelen met de familie. Een leuk alternatief voor als u niet van fondue houd is een van onze tapas pakketten. Ook ideaal voor een avond lang tafelen. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak in onze showroom. Hiervoor kunt u mailen naar info@kranenkerstpakektten.nl of bel 0573 25 77 25.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie