Glutenvrij kerstpakket voor glutenvrije feestdagen!

Zoek je een glutenvrij kerstpakket voor een werknemer of relatie die geen gluten verdraagt? Wij weten wel hoe je een kerstpakket samenstelt met alle (glutenvrije) ingrediënten voor een feestelijke afsluiter! Zo genieten al je medewerkers en relaties van een fijne kerst met geschenken die echt bij ze passen. Daar zeg je meer mee.

 

Waar let je op bij een glutenvrij kerstpakket?

Gluten zitten in producten met granen, zoals in koekjes, pasta en afbakbroodjes. Maar ook vind je gluten terug in producten waarvan je het soms niet verwacht. Dit heeft te maken met de sterke bindende werking van gluten, dit zien we terug in vele soepen, sauzen, vloeibare boter, ketjap en zelfs snoepgoed. Stel je een glutenvrij kerstpakket samen, dan moet je alle ingrediënten goed nalopen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer glutenvrije vervangers. Van glutenvrije afbakbroodjes en Italiaanse gnocchi tot smakelijke, glutenvrije speciaalbieren! Zo is het steeds leuker om een verrassend en gevarieerd glutenvrij kerstpakket samen te stellen. En nog leuker om te ontvangen als je geen gluten verdraagt! Iedereen verdient immers een kerstpakket dat echt bij ze past.

Heb je een kant-en-klaar kerstpakket gezien in onze webshop en wil je deze glutenvrij maken? Neem gerust contact met ons op, dan is er altijd wel iets mogelijk!

 

Een glutenvrij kerstpakket laten samenstellen?

Met ruim 3.500 producten zit er voor iedereen iets bij. Daarom kunnen we eenvoudig glutenvrije kerstpakketten samenstellen met alternatieve producten die net zo smakelijk en goed zijn! Mag de rest wel gluten en heb je een glutenvrij kerstpakket nodig voor één medewerker of relatie? Dan zorgen we dat deze persoon een aangepast pakket ontvangt. Zo bestaat er voor elke (dieet)wens wel een alternatief (zie ook: vegan kerstpakketten).

Wil je inspiratie opdoen of samen met een van onze specialisten kerstpakketten samenstellen? In onze showroom hebben we altijd duizenden geschenken op voorraad. Je bent van harte welkom voor een inspirerende tour, dan vertellen we je alles over de mogelijkheden en delen we onze leukste ideeën met je. Zo ben je toch betrokken bij het leukste deel van een kerstpakket samenstellen, en zorgen wij voor het inpakwerk.

BEZOEK DE SHOWROOM

Glutenvrij kerstpakket bestellen? Kom inspiratie op doen in onze showroom!

Een geschikt kerstpakket voor iedereen bij Kranen Kerstpakketten

Dat vinden we belangrijk! De uitreiking van kerstpakketten is namelijk het moment om je medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Een gepersonaliseerd kerstpakket is dan de ultieme blijk van waardering. Houd daarom rekening met dieetwensen van de ontvangers, en zorg voor een kerstpakket dat echt bij ze past. Met alle ingrediënten voor zalige feestdagen!

Heb je nog vragen over kerstpakketten, onze diensten of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie