Frans kerstpakket

Franse kerstpakketten voor de echte Bourgondiër

Voor een kerstpakket met een frans thema zit u bij Kranen Kerstpakketten goed. Frankrijk is het land van lekkere wijnen en lekker eten. Dit is dus ook de basis van alle Franse kerstpakketten. De Frans keuken is wereldwijd gekend en geliefd. Deze beroemde keuken wordt gezien als een van de beste ter wereld en dat komt door de extreme diversiteit. Met authentieke Franse gerechten, zoals bouillabaissesoep, Boeuf Bourgignon, coq au vin, Ratatouille, creme brulee, kaastaart, confit de canard, coquilles, kabeljauw duglere, Provencaalse vis, beurre blanc, remouladesaus, Bretonse mosselen, Vichysoisse, pot au feu, crepe suzette en pommes de terre.

Franse wijnen en kaas in uw kerstpakket

Zoals eerder al vermeld mag een fles goede Franse wijn niet ontbreken in het kerstpakket. Voor al onze wijnpakketten klikt u hier of drinkt u liever champagne? Kijk dan bij onze champagne pakketten. Wat zeker ook niet mag ontbreken in een Frans kerstpakket is een Franse kaas. Er zijn namelijk meer dan 400 verschillende soorten Franse kaas.

Inhoud Franse kerstpakketten

Naast de wijn, kaas en andere lekkere Franse producten zitten er ook leuke en handige Non-food artikelen in de kerstpakketten. Zoals bijvoorbeeld wijnopeners of crème brulee schaaltjes. U kunt er ook voor kiezen om samen met ons uw ideale Franse Kerstpakket samen te stellen. In ons Christmas Gifts Experience Center heeft u genoeg keuze om uw ideale kerstpakket samen te stellen. Voor meer informatie over onze Franse kerstpakketten of om een afspraak te maken in onze showroom kunt u bellen naar 0573 – 25 77 25 of mail naar info@kranenkerstpakketten.nl.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie