Fair trade kerstpakketten

Kerst is een mooie tijd om iets extra’s voor uw medewerkers en/of relaties te doen. Een fair trade kerstpakket van Kranen Kerstpakketten maakt dit mogelijk. Niet alleen toont u uw waardering voor uw medewerkers en/of relaties. U draagt ook bij aan een wereld waarin eerlijke handel centraal staat. Zo zitten er in de fairtrade kerstpakketten bijvoorbeeld topkwaliteit koffie, heerlijk snoepgoed en een lekker wijntje. De producten in de fair trade kerstpakketten komen uit alle windstreken. Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Dus met een fair trade kerstpakket hebben niet alleen uw werknemers en/of relaties een fijne kerst. Maar ook de producenten van de producten in uw fairtrade kerstpakket.

Fair Trade kerstpakketten bevatten ook non food artikelen

De fairtrade kerstpakketten van Kranen Kerstpakketten zijn totaal niet ouderwets. Met de diversiteit aan fair trade artikelen zit er altijd wel een pakket voor u tussen. Zo hebben we bijvoorbeeld een 100% fair trade pakket met daarin fairtrade producten voor diverse eetmomenten. Maar ook fairtrade kerstpakketten met daarin non-food artikelen. Zoals de mand van Kaisa-gras. Deze mand is met de hand gemaakt van stroken Kaisa-gras. Het Kaisa-gras groeit aan de rand van rivieren in Bangladesh. Bij het afsnijden laten de rietplukkers de wortels intact, wat voorkomt dat de oever afbrokkelt. Dit zorgt voor een duurzaam product. Handig voor bijvoorbeeld boodschappen of gebruik het als accessoire of fruitmand.

Fair Trade kerstpakketten passend bij verschillende momenten van de dag

Bij Kranen Kerstpakketten hebben we verschillende fairtrade producten. Zo zijn er voor elk eetmoment verschillende producten. Voor het ontbijt hebben we bijvoorbeeld lekkere gezonde sapjes, zoet beleg zoals, aardbeienjam en hagelslag. Als tussendoortje een lekker koekje met een kopje thee. En als avondeten bijvoorbeeld rijst met Thaise curry. Om de dag mee af te sluiten hebben we ook lekkere fair trade wijnen. Als u liever alleen een wijnpakket heeft kijk dan ook even bij onze wijn kerstpakketten.

Fair trade en duurzaam

Fair trade is duurzaam. De 3 pijlers van fair trade zijn People, Planet en Profit. Het principe zorgt er voor:
– dat de boeren onder goede omstandigheden werken (People)
– dat ze geen schade aan het milieu toebrengen(Planet)
– dat de boeren voorzien in hun eigen bestaan (Profit)

In de fairtrade kerstpakketten van Kranen Kerstpakketten zitten dan ook alleen producten die duurzaam geproduceerd zijn.

Fair trade kerstpakketten en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Fairtrade is onderdeel van maatschappelijk ondernemen. Met een fairtrade kerstpakket van Kranen Kerstpakketten zorgt uw bedrijf ervoor dat boeren en producenten in ontwikkelingslanden een goed inkomen verdienen. Zo kunnen zei dit voor verdere ontwikkeling van hun bedrijf. Maar ook voor een (nieuw) huis of scholing voor kinderen. Handel onder fairtrade criteria draagt juist daar zorg voor. Dat is toch de perfecte kerstgedachte? Bent u geïnteresseerd in een fairtrade kerstpakket? Dan denken wij graag met u mee over een bij u passend fair trade kerstpakket.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie