Fairtrade kerstpakketten, een mooie kerstgedachte

Kerst is een mooi moment om iets extra’s te doen voor je medewerkers en relaties. En wat is er mooier dan fairtrade kerstpakketten? Hiermee toon je niet alleen je waardering voor de ontvanger, maar draag je tegelijkertijd bij aan eerlijke arbeidsomstandigheden en gelijke kansen in ontwikkelingslanden. Geef de kerstgedachte door, en schenk ze dit jaar een fairtrade kerstpakket.

 

Wat is een fairtrade kerstpakket?

Fairtrade is een onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het keurmerk zet zich in voor eerlijke handel in ontwikkelingslanden. Maar dat niet alleen, afnemers van fairtrade producten betalen een extra premie die ingezet wordt voor gezondheidzorg, onderwijs, infrastructuur en meer. Door te kiezen voor een fairtrade kerstpakket draag je bij aan eerlijke lonen en betere werkomstandigheden voor boeren en arbeiders, en gelijke kansen voor iedereen binnen de gemeenschap. Ook moeten de boeren en producenten zelf aan eisen voldoen, zoals een milieuvriendelijke teelt. Met onze fairtrade kerstgeschenken kun je ervanuit gaan dat de volledige inhoud in lijn is met de hiervoor opgestelde pijlers: People, Planet en Profit.

 

Ook non-food geschenken in je Fairtrade kerstpakket

Fairtrade kerstpakketten bevatten duurzame geschenken uit alle windstreken, van Afrika en Azië tot Latijns-Amerika. Dit kunnen diverse fairtrade geschenken zijn, en voor ieder moment van de dag. Voor het ontbijt hebben we bijvoorbeeld gezonde sapjes en beleg als aardbeijam en hagelslag, als tussendoortje een lekker koekje met een aromatische thee, en als diner rijst met Thaise curry. Om vervolgens de dag af te sluiten met een heerlijke fairtrade wijn (kijk ook eens bij onze wijngeschenken). Maar, we zouden Kranen niet zijn als we onze fairtrade kerstpakketten niet extra bijzonder zouden maken. Met verschillende fairtrade geschenken zit er voor iedereen iets leuks bij. Zoals de Superwaste multifunctionele mand die je gebruikt als plantenpot, wasmand of prullenmand. Gemaakt van gerecyclede theezakjes uit de theepluk in India. Voeg daar nog een boom aan toe die wordt geplant in naam van de organisatie en je hebt een echt duurzaam fairtrade kerstpakket.

Fairtrade kerstpakketten zelf samenstellen

We hebben duizenden producten waarmee je zelf fantastische fairtrade kerstpakketten samenstelt. Zelf samenstellen maakt je kerstpakket extra speciaal, je laat hiermee zien dat je veel moeite hebt gedaan voor een persoonlijk geschenk. In een van onze showrooms kunnen we je een inspirerende tour geven langs onze food en non-food producten. We informeren je over de mogelijkheden, nieuwste trends en bijzondere thema’s en stellen samen met jou het perfecte fairtrade kerstpakket samen. Heb je medewerkers of relaties met specifieke dieetwensen? Ook hier houden we rekening mee, zo hebben we zelfs alcoholvrije dranken. We zorgen ervoor dat je geschenk helemaal binnen je visie past en alle verwachtingen van de ontvangers overtreft. Kom eens langs!

BEZOEK SHOWROOM

Kom fairtrade kerstpakketten samenstellen in een van onze showrooms

Fairtrade kerstpakketten van Kranen, geschenken met meerwaarde

Door dit jaar te kiezen voor fairtrade kerstpakketten zorgt jouw organisatie ervoor dat boeren en producenten in ontwikkelingslanden eerlijke lonen ontvangen. Maar ook dat kinderen gelijke kansen krijgen in het onderwijs en de gemeenschap zich kan ontwikkelen. Dat is toch de ultieme kerstgedachte? Bel of mail ons gerust eens, we denken graag met je mee.

NEEM CONTACT OP

Of kijk eens bij onze kant-en-klare duurzame & biologische kerstpakketten.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie