Vieren in stijl met een champagne kerstpakket

Verdienen jouw werknemers en relaties een bijzonder kerstpakket dat pure luxe uitstraalt dit jaar? Dan is een exclusief champagne kerstpakket het perfecte geschenk! Kies voor een enkele fles met prachtige geschenkverpakking, of een compleet champagne pakket – de mogelijkheden zijn eindeloos! Waar je ook naar op zoek bent, we helpen graag bij het maken van de juiste beslissing.

 

Champagne kerstpakketten voor luxe feestdagen

Echte champagne is een luxe, mousserende wijn uit het gelijknamige gebied in Frankrijk. Alleen wanneer de champagne volgens traditionele wijze in deze streek gemaakt wordt, mag hij deze naam dragen. Zo’n heerlijke fles bubbels wordt vaak opengebroken voor bijzondere gelegenheden als jubileums en geboortes, maar natuurlijk ook Kerst en oudjaar!

Champagne kerstpakket Kranen

Naast de bekende witte champagne, bestaat er ook een speciale rosé variant. Hier bij Kranen Kerstpakketten vind je het allemaal. Ontdek bijvoorbeeld de elegante Franse champagnes van Jacquart, met indrukwekkende flessen van tot wel 3 liter. Zo’n cadeau wordt niet snel vergeten! Wat Jacquart zo speciaal maakt, is de bijzonder hoge kwaliteit. Ze staan dus niet voor niets op de wijnkaart van toprestaurants over de hele wereld.

Of laat je medewerkers en relaties een momentje in Italië wanen met de mousserende wijnen van Rotari. Deze wijnen worden gemaakt volgens het “Metodo Classico” proces, wat zorgt voor een complexe smaak met zeer fijne mousse. Het perfecte cadeau voor echte liefhebbers!

Welk champagne kerstpakket je ook kiest, je geeft gegarandeerd een onvergetelijk feestmoment cadeau. Meer wijn- en champagne kerstpakketten inspiratie? Bekijk ons lookbook!

BEKIJK INSPIRATIE LOOKBOOK

 

Elegante verpakking voor je champagne kerstpakket

Bij een elegant geschenk, hoort natuurlijk een elegante verpakking. Kies complete champagne kerstpakketten voor extra gemak, of stel ze helemaal zelf samen voor een persoonlijk tintje. Voeg bijvoorbeeld een set chique champagneglazen toe aan je gekozen champagne- of wijn kerstpakket als bijzondere extra, en selecteer zelf de smaak en het formaat van iedere fles.

Champagne kerstpakket Kranen

Op zoek naar een kerst- of oudejaarsgeschenk met nog meer uitstraling? Combineer dan je champagne – of wijnpakket met een luxe wellnesspakket. Breng een bezoekje aan 1 van onze 3 showrooms in Nederland en doe oneindige ideeën op voor jouw unieke champagne kerstpakketten. We geven je graag een rondleiding langs ons uitgebreide assortiment, en beiden je graag een heerlijk kopje koffie en iets lekkers aan. Zien we je binnenkort?

BEZOEK DE KRANEN SHOWROOM

 

Eens wat anders: Champagne oudejaarspakket!

Kies dit jaar voor een oudejaarspakket als unieke verrassing, en laat je medewerkers en relaties het nieuwe jaar inluiden in stijl. Met een spectaculaire Franse champagne of sprankelende Italiaanse wijn wordt het gegarandeerd een feestmoment om nooit meer te vergeten. Graag meer weten, of heb je vragen? Bel ons gerust of stuur een berichtje.

STEL JE VRAAG

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie