Kies een boeren kerstpakket vol lokale trots

Ook dit jaar weer op zoek naar een bijzonder kerstpakket voor je werknemers en/of relaties? Met een goedgevuld boeren kerstpakket geef je niet alleen een prachtig cadeau, maar steun je ook lokale ondernemingen. Deze boeren kerstpakketten bevatten namelijk alle streekproducten waar ze in de Achterhoek zo trots op zijn. Schenk dit jaar een stukje cultuur met de Achterhoekse kerstpakketten!

 

Goedgevulde boeren kerstpakketten

Wist je dat de eerste kerstpakketten bij de boeren ontstaan zijn? Op tweede Kerstdag werden hun werknemers namelijk naar huis gestuurd met een mand vol lekkers, om samen met de familie van te genieten. Om deze traditie in een modern jasje voort te zetten, kun je bij ons kiezen voor een kerstpakket vol bijzondere streekproducten uit de Achterhoek!

Boeren kerstpakket bij Kranen, met producten uit de Achterhoek!

Onze boeren kerstpakketten bevatten zowel food als non-food producten, voor een geschenk dat jarenlang plezier met zich meebrengt. Geef bijvoorbeeld een écht Achterhoekse borrelmiddag cadeau met een boerenpakket vol heerlijke hapjes en drankjes uit de streek: Lokale snacks, zoetigheid uit de regio, en natuurlijk een Achterhoeks biertje!

Om jouw werknemers of relaties een stukje boeren trots mee te geven, bevatten de Achterhoekse kerstpakketten kwalitatieve producten uit de streek. Zo is het borrelpakket verpakt in een stevige draagtas met de Achterhoekse vlag, die keer op keer gebruikt kan worden. Ook bevatten een aantal van onze boeren kerstpakketten toffe flesopeners met deze herkenbare, groene vlag!

Benieuwd welke prachtige streekproducten er nog meer in onze boeren kerstpakketten zitten? Neem snel een kijkje in ons Lookbook, en ontdek bier van de lokale brouwerij, chips  gemaakt van Achterhoekse aardappelen en verschillende dips voor een onvergetelijke borrelmiddag met vrienden en familie – zoals de boeren kerstpakketten bedoeld waren!

BEKIJK INSPIRATIE LOOKBOOK

 

Zelf een boeren kerstpakket samenstellen

Als echte kenner van speciale streekproducten, weet je wel wat lekker is! Wanneer je graag een eigen boeren kerstpakket samenstelt met producten uit de regio, is dat bij Kranen Kerstpakketten ook mogelijk. We hebben maar liefst 3 showrooms in Nederland, waar je van harte welkom bent om oneindige inspiratie op te komen doen voor jouw unieke kerstpakket. Natuurlijk nemen we graag de tijd voor een tour door ons uitgebreide assortiment, en bieden we je een heerlijke kop koffie met iets lekkers aan. Een zelf samengesteld maakt het geschenk nóg persoonlijker, en dat is precies waar het allemaal om draait in de Achterhoek!

BEZOEK DE KRANEN SHOWROOM

Boeren kerstpakket, met lokale producten. Bij Kranen Kerstpakketten!

Creëer een band met de boeren kerstpakketten van Kranen Kerstpakketten

Een boeren kerstpakket straalt warmte en persoonlijke aandacht uit. Precies wat je jouw werknemers en relaties graag mee wilt geven tijdens de mooiste tijd van het jaar! Laat jouw waardering zien met een goedgevuld kerspakket vol lokale producten, en sluit het einde van het jaar af met een prachtig kerstgeschenk. Heb je vragen? Bel ons gerust of stuur een berichtje.

STEL JE VRAAG

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie