Advies op maat? Bel gerust naar
Menu

Boeren kerstpakket

Op zoek naar een echt onderscheidend kerstpakket? Dan is een boeren kerstpakket wat voor u. De kerstpakketten zijn tenslotte ontstaan bij de boeren families. Zij gaven hun werknemers vrij op tweede kerstdag en gaven dan een gevulde mand met lekkers mee voor de familie. Uit dit gebruik is de traditie zoals we die nu kennen, namelijk een geschenkenpakket van de werkgever om het kerstfeest voor het hele gezin extra bijzonder te maken, ontstaan.

Goed gevuld boeren kerstpakket

Een boeren kerstpakket kenmerkt zich doordat ze goed gevuld zijn. En de producten veelal afkomstig zijn van de boerderij. Zo geeft u bijvoorbeeld een overheerlijk pakket met de lekkerste streekproducten. De producten zijn eerlijk geproduceerd en u helpt hier mee ook de lokale productie. Voor meer informatie over streekproducten kerstpakketten klikt u hier.

Contact opnemen

Boer zoekt tas kerstpakket

Voor de boer zoekt vrouw liefhebbers, hebben we de boer zoekt tas kerstpakket. Dit rijkelijk gevulde pakket bevat alles voor een avond boer zoekt vrouw kijken. Tevens zit er een leuke rugtas bij. Handig als backpack maar ook als gave schooltas te gebruiken. De tas heeft 2 verschillende componenten. De boer zoekt tas is er ook als fietstas of koeltas.

Zelf uw boeren kerstpakket samenstellen

Wilt u zelf uw boeren kerstpakket bij ons komen samenstellen? Dat kan natuurlijk. Graag maken we dan ook met u een afspraak om bij ons in de showroom een pakket samen te stellen. Hier heeft u de keuze uit ruim 5000 artikelen. Bel 0573 – 25 77 25 voor een afspraak of stuur een mail naar info@kranenkerstpakketten.nl en dan zien we u graag terug in onze showroom.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen