Bioscoop kerstpakket voor een leuk uitje

Lachen met het gezin om de nieuwste kerstfilm, een spannende actie kijken met vrienden, of samen romantisch wegzwijmelen met een grote bak popcorn? Een bioscoop kerstpakket is altijd leuk om te krijgen, voor zowel jong als oud! Deze blog staat in het teken van een avondje uit of een sfeervolle avond thuis, een mooie blijk van waardering voor je werknemers of relaties.

 

Bioscoop kerstpakket meer dan alleen een bon

Hoewel een bioscoopbon al ontzettend leuk is, trekken wij graag net wat meer uit de kast. Want waarom alleen een bon geven, als je er ook een heel belevenis cadeau van kunt maken? Dat is wat ons betreft pas een bioscoop kerstpakket met meerwaarde. Zo hoort er bij een bioscoop pakket een grote bak zoete en zoute popcorn, nacho’s met kaasdip en verfrissende frisdranken of speciaalbier verpakt in een feestelijke geschenkdoos. Bij het bekijken van de nieuwste film wil je natuurlijk wel wat te knabbelen hebben! Bij Kranen Kerstpakketten doen we niet aan halve belevenissen, we pakken graag uit om jouw werknemers en relaties van een onvergetelijk (bioscoop) kerstpakket te voorzien.

 

Verzilver de bon in de bioscoop of gewoon thuis

Het blijft toch spectaculair om een goede film op groot doek te zien, met het geluid om je heen uit grote speakers waardoor het net lijkt alsof je zelf in de film zit. Terwijl je heerlijk wegzakt in de bioscoopstoel met de rugleuning ingesteld op je favoriete standje. Nederland kent ontzettend veel bioscopen, en dat is handig want zo is er altijd wel een in de buurt om de bioscoopbon te verzilveren. Met de bon in het bioscoop kerstpakket kies je zelf een bedrag dat de ontvanger kan verzilveren bij een Pathé bioscoop naar keuze. Zo kun je ze meerdere films laten bezoeken, het hele gezin trakteren op een uitje, of zoeken ze er nog wat smakelijke bites & drinks bij uit.

Weet je niet zeker of de ontvanger van een bioscoopbezoek houdt? De bon in het bioscoop pakket kan ook thuis verzilverd worden. Dan bekijken ze de allernieuwste bioscoopfilms vanaf hun eigen bank. Voeg alleen nog snacks en dranken toe aan het bioscoop kerstpakket en je werknemers of relaties beschikken over alle ingrediënten voor een knusse thuisbioscoop!

 

Een belevenis cadeau met het bioscoop kerstpakket

Met een bioscoopbon in een kerstpakket zit je altijd goed. Laat ze genieten van een heerlijke avond uit, of hun woonkamer omtoveren tot knusse thuisbioscoop. Het bioscoop kerstpakket is voor iedereen geschikt, voor zowel jong als oud, mensen die graag uitgaan en voor de huismussen onder ons.

Een bioscoop pakket samenstellen of vragen over andere ideeën en thema’s?
Neem gerust contact op met een van onze kerstpakket-experts. Of kom eens langs in een van onze showrooms en laat je inspireren door ruim 3500 unieke kerstgeschenken. Dan stellen we kerstpakketten samen die je werknemers of relaties nog lang zullen bij blijven.

NEEM CONTACT OP of KOM NAAR DE SHOWROOM

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie