Aparte kerstpakketten gezocht? Eens iets anders

Geef jij je werknemers en/of relaties elk jaar een kerstpakket? Dan wil je ze natuurlijk wel blijven verrassen. Zo laat je zien dat je veel waarde aan ze hecht en alles uit de kast trekt om dit over te brengen. Maar hoe blijf je verrassend? Met een apart kerstpakket, dat is net even iets anders! We helpen je graag bij het samenstellen van aparte kerstpakketten.

 

Aparte kerstpakketten met bijzondere thema’s

Met een bijzonder thema kun je in principe alle kanten op met aparte kerstpakketten. Elk jaar bedenken we verrassende thema’s op basis van de laatste trends. Hier zoeken we vervolgens kwalitatieve geschenken bij, zowel food als non-food. Want zeg nu zelf, de food-kerstpakketten hebben we inmiddels wel gezien.

Daarom combineren wij ze met toffe non-food geschenken, zoals een bouwpakket voor een bijenhotel voor natuurliefhebbers, een sapcentrifuge voor in een healthy lifestyle, een duurzame mand van gedroogde Hyacinten als decoratiestuk, een luxe fondueset, een taco houder van bamboe of het gezellige Pubquiz partyspel. En wat dacht je van een compleet reis kerstpakket met daarin alle benodigdheden voor een uitstapje? Met een stevige rugzak, krasposter met bezienswaardigheden, robuuste drinkfles, een kleine toolbox, een waterafstotend picknickkleed en voedzame snacks en dranken voor onderweg.

 

Aparte kerstpakketten gezocht? Elk jaar bedenken we nieuwe thema's, zoals dit prachtige wellness pakket om je werknemers in de watten te leggen.

Je werknemers en/of relaties wat ontspanning meegeven zodat ze opgeladen het nieuwe jaar in gaan? Met een zachte plaid, aromatische geurkaarsen, heerlijke chocolaatjes en luxe verzorgingsproducten van bijvoorbeeld Rituals kunnen ze er na de feestdagen weer helemaal tegenaan. Hadden we al gezegd dat de mogelijkheden eindeloos zijn? Want dat zijn ze. Neem maar eens een kijkje in ons Lookbook, elk jaar verschijnen daarin nieuwe spannende thema’s voor aparte kerstpakketten.

BEKIJK INSPIRATIE LOOKBOOK

 

Echt apart met gepersonaliseerde verpakkingen

Bij een apart kerstpakket hoort natuurlijk een aparte verpakking, dus weg met de akelige bruine doos! Je kunt de verpakking van je aparte kerstpakketten volledig matchen met het thema, zoals een mooie reistrolley als aparte verpakking voor een reis kerstpakket, of vurige geschenken in een vuurkorf! Gebruik je toch liever een doos als verpakking voor je aparte kerstpakketten? Kies dan voor een aparte doos gehuld in een prachtig thema. We hebben vele soorten in ons assortiment en kunnen ze zelfs voor je personaliseren. Wees er voor personalisaties wel op tijd bij.

Aparte kerstpakketten met aparte verpakking, zoals vurige geschenken in een vuurkorf of barbecue!

Zelf aparte kerstpakketten samenstellen

Misschien heb je al een leuk thema in gedachten of kun je nog wat inspiratie en ideeën gebruiken. We hebben maar liefst 3 showrooms in Nederland waar we je graag een tour geven door ons uitgebreide assortiment. Hier staan ruim 3500 geschenken voor aparte kerstpakketten op je te wachten, met uiteraard een heerlijke kop koffie en iets lekkers. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nemen graag de tijd voor je om persoonlijk kennis te maken. Kom je eens langs?

BEZOEK DE KRANEN SHOWROOM

 

Verras ze met een apart kerstpakket van Kranen Kerstpakketten

Aparte kerstpakketten hebben een verrassende factor die laat zien dat je er veel aandacht aan hebt besteed. En dat is de ultieme blijk van waardering. Wij staan er klaar voor om alles uit de kast te trekken om jouw werknemers en/of relaties te verrassen met het ultieme kerstgeschenk. Heb je vragen? Bel ons gerust of stuur een berichtje.

STEL JE VRAAG

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie