Advies op maat? Bel gerust naar
Menu

Tapas kerstpakket

Geniet met uw tapas kerstpakket

De afgelopen jaren al erg populair is het tapas kerstpakket. Maar ook dit jaar is er weer veel vraag naar. Heerlijke Spaanse hapjes met een biertje of wijntje. Om het pakket helemaal compleet te maken is er de 8-delige porseleinen tapas schaaltjes set. Of wat te denken van een mooie snijplank? Waar u de hapjes tevens mooi op kunt serveren. Bij Kranen Kerstpakketten genoeg keuze dus voor een schitterend tapas kerstpakket. Om in de koude winter toch in warme sferen te komen.

Contact opnemen

Tapas

Traditioneel is een tapa een eetlustopwekkend hapje dat in Spaanse cafés bij een alcoholhoudend drankje (bier, wijn, sherry) wordt genuttigd. Soms worden in Spaanse cafés (met name in Andalusië en in het binnenland) bij het bestelde drankje automatisch één of meerdere tapas gratis gegeven. Er zijn honderden soorten tapas, die sterk per regio verschillen, zoals serrano-ham, olijven, ‘calamares’ (gefrituurde inktvisringen), kaas, tortilla en ‘albondigas’ (Spaanse gehaktballetjes). In de noordelijke regio’s, waaronder Baskenland, gaat het meestal om ‘pintxos’, kleine stukjes brood belegd met allerlei verschillende ingrediënten (vis, vlees, vegetarisch of een combinatie van het genoemde).

Happen van de plank

Een leuk thema pakket voor tapas is het happen van de plank kerstpakket. Dit pakket bestaat onder ander uit een snijplank heerlijke tapas en het boek Happen van de plank. Hierin staan 38 heerlijke tapas recepten die u op de plank kunt serveren.

Zelf uw tapas kerstpakket samenstellen

Helemaal overtuigd van het idee van een tapas kerstpakket, alleen wilt u zelf de producten selecteren? Dan nodigen wij u graag uit in onze Christmas Gifts Experience Center. Uit de ruim 5000 artikelen stellen wij dan graag met u, uw ideale tapas pakket samen. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0573 25 77 25 of mail naar info@kranenkerstpakketten.nl

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen