Luxe kerstpakketten

Welkom bij Kranen Kerstpakketten! Je bent terecht gekomen op een van onze oude webpagina’s. Deze pagina wordt binnenkort omgezet naar onze nieuwe Kerstpakket ideeën blogs.

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op onze Kerstpakket ideeën pagina.

Uw werknemers en of relaties dit jaar verassen met een luxe kerstpakket? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van Kranen Kerstpakketten. Het kerstpakket voor uw medewerker, collega of relatie is een blijk van waardering voor de getoonde inzet, de plezierige samenwerking, een gezamenlijk behaald resultaat.  Daarom bieden wij bij Kranen Kerstpakketten een assortiment exclusieve, verrassende en luxe kerstpakketten.

Luxe kerstpakketten zijn net wat specialer om te geven en krijgen

De luxe kerstpakketten zijn net even wat luxer om te geven en te krijgen. De pakketten zijn goed gevuld met luxe food en non-food artikelen. Qua uitstraling en inhoud zijn de pakketten net even wat specialer.  De pakketten worden niet alleen samengesteld op luxe uitstraling maar ook op top kwaliteit. Zo zitten er de beste en meest exclusieve wijnen in het kerstpakket.

Luxe kerstpakketten hoeven niet perse duur te zijn

Onze luxe kerstpakketten zijn niet per definitie duur. Zo is er in elke prijsklasse wel een luxe pakket te vinden. Doordat wij scherp inkopen hoeven de pakketten niet duur te zijn. Hier hebben niet alleen wij profijt van maar u ook. Het is wel zo dat als u meer te besteden heeft de kerstpakketten uiteraard nog luxer en exclusiever worden.

Luxe kerstpakketten met luxe artikelen

Op het gebied van luxe non-food artikelen hebben we veel keuze. Zo hebben we zeer veel verschillende trolleys. Deze zijn in veel verschillende prijsklassen in te delen. Zo bepaalt u zelf hoe luxe en exclusief uw kerstpakket wordt. Of wat te denken van een complete barbecue met bijbehorende artikelen. Buiten de luxe non-food artikelen hebben we ook een ruime keuze aan champagnes. Kijkt u hier voor ook bij onze Champagne kerstpakketten

Luxe kerstpakket zelf samenstellen

Met onze luxe kerstpakketten en eindejaarsgeschenken is het elk jaar weer heerlijk uitpakken geblazen. Ook zorgen de pakketten voor extra speciale feestdagen. Om de Kerstpakketten geheel naar uw wens te maken kunt in uw pakket bij ons zelf samen stellen. Hierbij heeft u de keuze uit ruim 5000 artikelen. Dat moet genoeg zijn voor een ideale kerstpakket. Dus wat uw budget ook is. Samen met u is er altijd wel een pakket samen te stellen. Dus maak nu nog uw afspraak in onze showroom. Dit kunt u doen door te bellen naar 0573 – 25 77 25 of mail naar info@kranenkerstpakketten.nl

Bestel nu uw luxe kerstpakket

Kortom: met onze luxe kerstpakketten weet u zeker dat u een pakket geeft dat bij alle ontvangers in de smaak zal vallen. Graag hopen wij u dan ook te mogen ontvangen in onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week geopend voor u. Mocht u niet beschikken over een auto, dan halen wij u toch gewoon op. Deze en nog veel meer redenen is wat Kranen Kerstpakketten uniek maakt. Want niet het pakket staat centraal maar u wensen.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.