Advies op maat? Bel gerust naar
Menu

Kerstpakketten wijn

Een heerlijke wijn in het kerstpakket

Wijn is al jaren een van de producten die in veel kerstpakketten terug komt. In een echt traditioneel kerstpakket mag een lekkere wijn dan ook niet ontbreken. Meestal is dit een rode wijn. Maar het kan ook een witte wijn of rosé of glühwein zijn. U kunt ervoor kiezen om alleen een wijn kerstpakket te geven. Met hierin bijvoorbeeld 2 wijnen verpakt in een mooie wijndoos of kist. Zeer geschikt als relatiegeschenk. Maar bij Kranen Kerstpakketten hebben we ook complete, groot gevulde food pakketten met wijn.

Contact opnemen

Vele soorten wijn voor in uw kerstpakket

In ons ruime assortiment aan wijnen zit er altijd wel een geschikte wijn voor u bij. Of u nou een rode of witte wijn in uw kerstpakket wilt. Ook hebben we kerstpakketten waar beide wijnen in zitten. Voor diegene die van beide wijnen houden.

Uit allerlei landen

In ons assortiment vindt u kerstpakketten met wijn uit wijngaarden van diverse landen. De meest populaire zijn nog altijd de Franse, Spaanse en Italiaanse wijnpakketten. Maar ook Zuid-Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse wijnen behoren tot de mogelijkheden.

Wijn gadgets

Om uw wijn kerstpakket compleet te maken hebben we ook allerlei wijn gadgets. Er zijn heel veel verschillende gadgets op het gebied van wijn. Zo hebben we bij kranen verschillende wijnkoelers, wijn openers en wijnstoppers. Er populair op het gebeid van wijn gadgets is de ‘De Magic Decanter’ wijn beluchter.

De Magic Decanter

De Magic Decanter wijn beluchter is een perfect stukje gereedschap om een volle wijnbeleving te creëren. Het laten ademen van een wijn komt de smaak ten goede en het ontwerp van de Magic Decanter versnelt dit proces eenvoudig en snel.

Door simpelweg wijn door de Magic Decanter te schenken, stelt u de wijn bloot aan lucht, waardoor de wijn wordt verzacht. Aroma’s en smaken worden intenser en uw plezier wordt vergroot. De wijn wordt perfect belucht en dit resultaat wordt bereikt in slechts de tijd die het kost om een glas wijn in te schenken. U hoeft niet langer te wachten om resultaten te krijgen van het decanteren.

De Magic Decanter wijn beluchter is een uniek exemplaar in zijn soort. Elegant, stijlvol en gemaakt van gemakkelijk onderhoudbaar acryl. Het ziet eruit als een stukje moderne kunst, maar is een werkpaard als het om het beluchten van uw favoriete drankje gaat.

Verpakking van wijn kerstpakket

Als u er voor kiest om alleen een wijnpakket te geven dan wilt u daar natuurlijk een mooie verpakking bij. Dit kan op verschillende manieren. Zo is er de wijnkist, voor 1 of meerdere wijnen. Een luxe koker in verschillende thema’s. of bent u op zoek naar iets stijlvollers? Dan hebben wij de Dutch Design Wine Chair. De Dutch Design Wine Chair is beschikbaar in vier verschillende dessins en kan gebruikt worden voor twee, drie en zes flessen wijn. Na gebruik wordt de verpakking niet weggegooid maar in een handomdraai tot een stijlvol krukje gevouwen. Zo geeft u niet alleen wijn in een mooie verpakking. Maar heeft de ontvanger ook nog een blijven cadeau. Dat ook nog eens duurzaam is.

Zelf uw wijnpakket samenstellen

De mogelijkheid om zelf uw wijnkerstpakket samen te stellen is er ook. Daarvoor nodigen wij u dan ook graag uit in onze Christmas Gifts Experience Center. U heeft bij ons de keuze uit ruim 5000 artikelen. Samen met u komen we altijd tot een bij u passend kerstpakket. voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u ons bellen op nummer 0573 25 77 25 of stuur een mail naar info@kranenkerstpakketten.nl.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen