Advies op maat? Bel gerust naar
Menu

Kerstpakketten mannen

Kerst, misschien lijkt het nog ver weg maar de tijd voor het bestellen van het kerstpakket komt er al weer aan. Bent u dit jaar op zoek naar echte mannen kerstpakketten? Dan zit u bij Kranen Kerstpakketten goed! Ideaal als uw bedrijf alleen mannelijke medewerkers heeft. Of als u voor mannen en vrouwen allebei een apart kerstpakket wilt geven. Ons assortiment aan vrouwen kerstpakketten kunt u hier bekijken.

Stoer mannen kerstpakket

Bij een mannen kerstpakket wordt al snel gedacht aan stoere kerstpakketten. Deze hebben wij uiteraard ook in ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld het ‘Men @ Work’ kerstpakket. Dit pakket bevat artikelen zoals een inbussleutel, werkhandschoenen, spanningszoeker en een noodhamer. Maar ook lekkere food artikelen zoals borrelnootjes, chips en salamiworst. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen voor mannen.

Contact opnemen

Wellness kerstpakket voor mannen

Mannen besteden steeds meer aandacht aan hun lichamelijke en uiterlijke verzorging. Daarom vindt u hier ook wellness pakketten voor heren en Rituals kerstpakketten voor heren. In deze kerstpakketten zit alles voor de ultieme verzorging van de man.

Barbecue kerstpakketten voor mannen

Erg populair tegenwoordig is barbecueën. Er is zelfs een tv programma waarbij gezocht word naar de beste grillmaster van Nederland. De mogelijkheden met betrekking tot barbecueën zijn dan ook enorm. Niet alleen de barbecues zelf zijn er in alle soorten en maten. Maar ook de handige bijkomende gadgets worden steeds innovatiever.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen