Advies op maat? Bel gerust naar
Menu

Kerstpakketten mannen

Kerst lijkt misschien nog ver weg maar de tijd voor het bestellen van het kerstpakket komt er al weer aan. Bent u dit jaar op zoek naar kerstpakketten voor mannen? Dan zit u bij Kranen Kerstpakketten goed! Ideaal als uw bedrijf bijvoorbeeld alleen mannelijke medewerkers heeft. Of als u voor mannen en vrouwen allebei een apart kerstpakket wilt geven. Ons assortiment aan vrouwen kerstpakketten kunt u hier bekijken.

Altijd een passend mannen kerstpakket

Heeft u ideeën nodig voor een mannen kerstpakket? Bij Kranen Kerstpakketten helpen bij u graag om een geschikt heren kerstpakket te vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld het ‘Men @ Work’ kerstpakket. Dit pakket bevat artikelen zoals een inbussleutel, werkhandschoenen, spanningszoeker en een noodhamer. Maar ook lekkere food artikelen zoals borrelnootjes, chips en salamiworst. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!

Contact opnemen

Wellness kerstpakket voor mannen

Mannen besteden steeds meer aandacht aan hun lichamelijke en uiterlijke verzorging. Daarom vindt u hier ook wellness pakketten voor heren en Rituals kerstpakketten voor heren. In deze kerstpakketten zit alles voor de ultieme verzorging van de man.

Barbecue kerstpakketten

Barbecueën is erg populair in Nederland. Ook al is er rond de kerst vaak geen optie om te barbecueën, is het wel leuk om een barbecue kerstpakket te geven voor wanneer het weer kan. De mogelijkheden met betrekking tot barbecueën zijn dan ook enorm. Niet alleen de barbecues zelf zijn er in alle soorten en maten. Maar ook de handige bijkomende gadgets worden steeds innovatiever. Bij Kranen Kerstpakketten zijn er vele mogelijkheden voor kerstpakketten die hier op inspelen.

Actief kerstpakket

Nederland komt steeds meer in beweging. Een idee voor een mannen kerstpakket is dan ook om iets te geven wat hier op inspeelt. Denk bijvoorbeeld aan handige gadgets voor tijdens het hardlopen, mountainbiken of een andere buitensport. Wij helpen u graag met het samenstellen van mannen kerstpakketten!

Vakantiepakket

Het merendeel van de Nederlanders gaat jaarlijks op vakantie, soms meerdere keren. Een vakantiepakket kan dan ook een goede uitkomst zijn voor uw mannelijke werknemers. Denk aan handige gadgets voor tijdens de vakantie of wintersport en lekkere snacks. Er zijn vele mogelijkheden!

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen