Advies op maat? Bel gerust naar
Menu

Duurzaam kerstpakket

Bent u op zoek naar een geschikt en tevens duurzaam kerstpakket voor uw werknemers? Dan bent u bij Kranen Kerstpakketten aan het juiste adres! Tijdens de kerst kunt u middels een mooi kerstpakket een blijk van waardering afgeven aan uw werknemers en tegelijkertijd kunt u bijdragen aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het ‘MVO’ ondernemen is een principe dat steeds meer centraal komt te staan in onze huidige samenleving en Kranen Kerstpakketten zorgt ervoor dat u ook tijdens de feestdagen uw steentje kunt bijdragen aan eerlijke handel op globaal niveau.

Contact opnemen

Verschillende soorten duurzame kerstpakketten

Bij Kranen Kerstpakketten hebben we een aantal duurzame kerstpakketten waar u uit kunt kiezen om uw werknemers tijdens de feestdagen mee te verrassen. Qua totaalaanbod zijn de mogelijkheden eindeloos; u kunt uw kerstpakketten zelf samenstellen ongeacht aantallen en budget. Het begrip Fair Trade is een principe dat steeds belangrijker wordt wat betreft de handel die plaatsvindt over de gehele wereld en bij Kranen Kerstpakketten proberen we hier optimaal op in te spelen. Alle producten, zowel food als non-food, die verwerkt zijn in een duurzaam kerstpakket van Kranen Kerstpakketten hebben betrekking op de 3 belangrijkste pijlers van Fair Trade: People, Planet en Profit. Dit principe zorgt ervoor dat alle boeren onder goede omstandigheden werken, de producten geen schade aan het milieu toebrengen en dat de boeren kunnen voorzien in hun eigen bestaan.

Wij dragen graag ons steentje bij

Ook dragen wij bij Kranen Kerstpakketten graag ons steentje bij aan het verbeteren van de omstandigheden in de natuur en onze biologische kerstpakketten zijn hier een eindproduct van. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan duurzame, biologische kerstpakketten, waarbij er tijdens de productie veel rekening is gehouden met het welzijn van flora en fauna. Zo worden er bij het productieproces van biologische producten geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en wordt er rekening gehouden met de leefomstandigheden van de dieren.

Meer informatie over duurzame kerstpakketten?

Wilt u uw werkgevers dit jaar verrassen met een fantastisch duurzaam kerstpakket van Kranen Kerstpakketten? Wij helpen u graag op weg bij de zoektocht naar het juiste pakket, waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met de door u gestelde eisen aan de kerstpakketten. U kunt een geheel vrijblijvende

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Kranen Kerstpakketten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0314 – 755 077 of door te mailen naar info@kranenkerstpakketten.nl. We ontvangen u natuurlijk ook graag in onze showrooms in Doetinchem en Utrecht, waar we samen met op zoek gaan naar het beste duurzame kerstpakket. Elk pakket is aan te passen aan uw wensen!

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen