Groter? Luxer? Of juist goedkoper? Elk pakket is naar wens aan te passen, bel ons voor de mogelijkheden!

Cadeau4Jou

Cadeau4Jou is een uniek en bijzonder gewaardeerd cadeauprogramma

Een cadeauprogramma met meerwaarde waar zichtbaar zorg en aandacht is besteed. Cadeau4Jou zal uw medewerker van A tot Z verbazen en verrassen. Mooi om te geven en nog leuker om te krijgen en te besteden. Reken maar op enthousiaste en zeer tevreden ontvangers!

Uw medewerker/collega kiest zelf

Uw medewerker/collega kiest zelf

Waardevolle en gepersonaliseerde giftbox

Waardevolle en gepersonaliseerde giftbox

Uw persoonlijke en unieke webshop

Uw persoonlijke en unieke webshop

Groot en gevarieerd assortiment geschenken

Groot en gevarieerd assortiment geschenken

Ervaar Cadeau4Jou

Uw medewerker logt in op een persoonlijke, sfeervolle en beveiligde webshop. Na het inloggen verrast een ludiek welkomstfilmpje uw medewerker. Uw eigen webshop geeft direct herkenning met uw logo, kleuren, welkomsttekst, video, foto en meer. Ook is het mogelijk om eigen items downloadbaar te maken zoals een recept of een kleurplaat.

In de webshop kan uw medewerker een selectie maken uit een breed, diep, gevarieerd en vooral verrassend geschenkenassortiment. Een cadeau geheel naar eigen keuze. Voor ieder wat wils! Man en vrouw, jong en oud, verschillende gezinssamenstellingen, verscheidenheid aan interesses en voorkeuren.

Wist u dat..

- Wij u graag helpen met het personaliseren van uw webshop (welkomstfilm, logo, kleuren, achtergrondafbeelding en meer).- Ontvangers van een Cadeau4Jou giftcard 1 of juist meerdere cadeaus kunnen bestellen.
- Ontvangers cadeaus bestellen op basis van punten/sterren en dus niet de nominale waarde kunnen zien.- Er verschillende budgetten mogelijk zijn.
- Cadeaus voor 21.30 uur in de webshop besteld = dezelfde dag verstuurd.- Cadeau4Jou het hele jaar door voorraad heeft.
- Ontvangers van een Cadeau4Jou giftcard optioneel punten kunnen bijkopen met iDeal.- Cadeau4Jou, indien gewenst, onbeperkt geldig is.

Voor de giftcard zijn er fraaie geschenkverpakkingen, waarvan er meerdere nog te personaliseren zijn. Ook is het mogelijk om uw geschenk nog extra waarde te geven door de giftcard te combineren met een geschenk. Hierbij kunt u denken aan Rituals, Janzen Cosmetics, een superzacht plaid of juist een geschenk dat goed bij uw organisatie of boodschap past.

Nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere cadeauprogramma?  Klik, kijk en oordeel zelf. Wij nodigen u uit om hier de demowebshop van Kranen Kerstpakketten te bezoeken.

Wilt u vrijblijvend een demowebshop in uw eigen huisstijl en een voorstel ontvangen met alle mogelijkheden en de werkwijze van Cadeau4Jou? Neem dan telefonisch contact met ons op of voer uw gegevens in aan de rechterzijde van het scherm.

Contact opnemen