Groter? Luxer? Of juist goedkoper? Elk pakket is naar wens aan te passen, bel ons voor de mogelijkheden!

Eigen keuze

Laat uw medewerkers zelf kiezen. Verrassend, compleet en geheel verzorgd!

Het einde van het jaar is een schitterend moment om uw medewerkers te bedanken voor de inzet, ambitie en waardevolle bijdrage en als stimulans om het nieuwe jaar vol enthousiasme en power te beginnen.

Cadeau4Jou is een uniek en bijzonder gewaardeerd cadeauprogramma waar uw medewerker zelf een of meerdere geschenken zelf kan kiezen. Een cadeauprogramma  met meerwaarde waar zichtbaar zorg en aandacht is besteed. Cadeau4Jou speciaal voor uw organisatie Ziengs Schoenen zal uw medewerker van A tot Z verbazen en verrassen. Mooi om te geven en nog leuker om te krijgen en te besteden. Reken maar op enthousiaste en zeer tevreden ontvangers!

Ervaar zelf Cadeau4Jou

Klik, kijk en oordeel zelf. Wij nodigen u van harte uit om hier de demowebshop van Kranen Kerstpakketten te bezoeken.

Uw medewerker logt in op een persoonlijke, sfeervolle en beveiligde webshop. Na het inloggen verast een ludiek welkomstfilmpje uw medewerker. Uw eigen webshop geeft direct herkenning met uw logo, kleuren, welkomsttekst, video, foto en meer.

Uw budget wordt omgezet in punten/sterren

Alle geschenken hebben een aantal punten zodat uw medewerker één of meer cadeaus kan kiezen.

Contact opnemen


U kunt er zelf voor kiezen of uw medewerker als ontvanger alleen de mogelijkheden mag zien die passen bij uw budget (omgezet in punten) of dat hij/zij ook mogelijkheden mag zien waar meer punten voor benodigd zijn. Voor laatstgenoemde is het mogelijk dat de ontvanger zelf bij kan betalen middels iDeal.

Hoe werkt Cadeau4Jou?

– U bepaalt zelf het budget per persoon
– Kies uw geschenkverpakking
– Uw giftcard wordt gepersonaliseerd
– Uw webshop wordt gepersonaliseerd
– De verzending van de uitgekozen cadeaus uit de webshop naar de huisadressen van de ontvangers is gratis.
– Vandaag besteld, morgen in huis. Bestellingen voor 21.30 uur worden dezelfde dag verstuurd. De ontvanger geniet dus snel van het gekozen cadeau.
– Cadeau4Jou is vrijgesteld van BTW. Dit houdt in dat er 0% BTW wordt geheven over de giftcard, verpakking en verzendkosten.

Dit wil ik ook!

Wilt u vrijblijvend een demowebshop in uw eigen huisstijl en een voorstel ontvangen met alle mogelijkheden en de werkwijze van Cadeau4Jou? Neemt u dan telefonisch contact op of stuur ons uw gegevens met de invoer aan de rechterzijde van het scherm.