Advies op maat? Bel gerust naar
Menu

Bier kerstpakket

Voor mooie kerstpakketten met bier bent u bij kranen kerstpakketten aan het juiste adres. Ook dit jaar hebben wij weer een ruim assortiment aan kerstpakketten! Dit kunnen pakketten zijn met alleen bier of pakketten met bier en lekkere versnaperingen. Kortom, voor een kerstpakket met bier, moet u ook dit jaar weer bij Kranen Kerstpakketten zijn!

Contact opnemen

Natuurlijk heeft u te maken met verschillende wensen wanneer u op zoek gaat naar het ideale kerstpakket. U kunt een bedrijf hebben waarin veel bierliefhebbers te vinden zijn. Wellicht heeft u echter ook mensen bij u in dienst die juist van meer variatie in hun kerstpakket houden. Daarom hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt in ons assortiment kerstpakketten met bier. U vindt kerstpakketten waarin bieren de boventoon voeren, maar zeker ook pakketten waarin ons mooie bier een bescheidener rol speelt!

Kerstpakket met bier voor mannen

Bij de meeste mannen zal één van onze kerstpakketten zeker in de smaak vallen. De bijzondere bieren die u in ons eindejaar pakket vindt maken de decembermaand voor uw personeel en of relatie extra speciaal. Steeds meer mannen willen immers niets liever dan een lekker speciaalbier bij hun kerstdiner of bij het inluiden van het nieuwe jaar. Een speciaalbier kerstpakket met enkele luxe artikelen is dus zeker aan te bevelen!

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen